Építsd kapcsolataid!

Légy része a
STARTUP SAFARI BUDAPEST önkéntes csapatának

Jelentkezem!

vagy olvass tovább

Vegyél részt
egy több ezer fős rendezvény lebonyolításában

Ismerd meg
közelebbről a budapesti startup ökoszisztéma résztvevőit

Bővítsd kapcsolatrendszered
2 fergeteges napon át a legmenőbb budapesti irodákban

KIT KERESÜNK?

Elmúltál 18 éves? Szeretsz új embereket megismerni? Érdekel a startupok világa?
Szereted a pörgést, megbízható vagy és az angol sem okoz problémát?

Akkor imádni fogod ezt lehetőséget!


Mi pedig imádni fogunk Téged ;)


Az első lépés itt van előtted, töltsd ki űrlapunkat most, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem!

Hidegkuti Hanna - Database Gold Miner
Central European Startup Awards

Hannát mindig is érdekelte a startupok világa és tavaly önkéntesként dolgozott velünk a Safarin.

Kiváló munkája miatt az xLabs csapatának tagjaként folytathatta munkáját és cégünk egyik legfontosabb projektjén, a CESAwards-on dolgozhatott.

A története pedig ezzel még nem ért véget, továbbra is velünk dolgozik és számos lehetőségeket biztosítunk neki, hogy még több tapasztalatot szerezhessen és még jobb rálátása lehessen a startupok világára.

Ismerd meg Hannát

ÖNKÉNTESEINK MONDTÁK

Nagyon jó volt ezen a hatalmas projekten dolgozni. Ráadásul kiváló kapcsolatokra tettem szert.

- Adél

Networking lehetőség és rengeteg érdekes előadás. Mi kell még? :)
- Miki

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSED?

Add meg elérhetőséged,

és felvesszük veled a kapcsolatot, 

hogy még többet meséljünk Neked!

Hadd mutassam be nektek Hidegkuti Hanna történetét a Safarit megelőzően egészen a jelen napokig: Hanna a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodási és menedzsment szakának jelenleg is aktív hallgatója. Mindig is érdeklődött a Startupok világa és annak ökoszisztémája iránt, így mikor Facebook-on megtalálta egy hirdetésünket, nem habozott jelentkezni és ezáltal megtenni az első lépést ahhoz, hogy ő is a Safari önkéntes csapatának tagja legyen.

A csapat tagjaként Hanna sok új ismeretségre tett szert, de ezen felül egy nagyon jó barátot is szerzett, akivel a mai napig nagyon jó viszonyt ápol. Amíg nem találkoztak a Safari által, addig azt sem tudták, hogy mindketten egy városból származnak, egy iskolába járnak, de még egy kollégiumban is laknak, valamint a baráti társaságuk is közös, még sem találkoztak.

Ahhoz, hogy az önkénteskedésből minél többet hozhasson ki egy jelentkező, szükséges a részvétel minél több feladatban, projektben, mert ezzel alapozza meg magának az élményeket, tapasztalatokat és így ismerheti meg a Startupok kultúráját.A Safari által Hanna belépést nyerhetett több kisebb-nagyobb irodába, ahová máskülönben nem jutott volna be. Ezek közül is a Loffice volt azaz iroda, amely a legjobb benyomást tette mint design valamint hangulat szempontjából. Továbbá több cég vezetőjével is találkozhatott személyesen, és az előadásokat követően alkalma nyílt beszélgetni velük, ezenfelül, feltenni saját kérdéseit, ezáltal más szemszögből is megismerni a multinacionális cégek működését és ökoszisztémáját.

Hanna a Safari befejeztével kiváló munkája miatt az xLabs csapatának tagjaként folytatta munkáját gyakornokként. Habár a pozíció megnevezésében gyakornokként volt feltüntetve, Hanna fontos és teljes értékű tagja volt csapatunknak. Cégünk egyik legfontosabb projektjén dolgozhatott, a CESAwards-on, amely egy egész Közép-Európát érintő díjátadó, így munkája nagy felelősséggel is járt. DE a története még nem ért véget, Hanna továbbra is velünk dolgozik együtt, és további lehetőségeket biztosítunk neki, hogy még több tapasztalatot szerezhessen és még jobb rálátása lehessen a Startupok világára.

Egy Sikertörténet